Kulturhus

01_modelfoto koncert 02_plantegning 03_Kontekstmodel 04_natrendering 05_procesisometri 06_opstalt 07_kulissefoto 08_kontekstmodel naer
<
>
Modelfoto af 1:50 model. Koncertsalens scene set fra balkonen

2013 | 4.semester | Prags Boulevard, København

Ved at opleve og sanse rummet omkring henholdsvis et sted, en begivenhed og et værk, optages indtryk af stemning, rumstørrelse og arkitektur. Denne viden bruges til at skabe et kulissefoto, som blev omdrejningspunkt for resten af opgaven, hvor vi skulle skabe et kulturhus med udstillingsrum og koncertsal. Jeg har valgt en næsten kvadratisk grund med to eksisterende gamle murstensmure. Jeg skaber et indre gårdrum med mit kulturhus, og afskærmer mig fra det ydre industriområde, ved at tillukke den ydre facade. Den indre facade er vinkelret på muren, mens den ydre er skråtstillet, for at koncentrere fokus mod scenen i koncertsalen, hvorfor også taget hælder i denne retning. De to primære rum er dobbelthøje, mens der over funktionsbåndet langs den ydre facade er placeret en gallerigang.